avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Situatie dificila cu o firma de avocati
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Situatie dificila cu o firma de avocati

Buna ziua,

Ma confrunt cu o situatie innaceptabila:

In luna decembrie am apelat o la firma de consultanta de avocati pentru a deschide o asociatie non-profit!

Din decembrie si pana astazi se fac 4 luni de cand dosarul nu a fost solutionat!
Onorariu a fost achitat pe jumatate adica 610 ron

Nu am semnat nici un contract etc..doar au fost predate actele necesare pt deschiderea Asociatiei.

Ideea este ca nu se rezolva acest dosar si nu mai putem astepta, interesul lor este zero nu raspund la telefoane nu ofera informatii etc

CE PUTEM FACE?? in afara faptului sa renuntam si sa cerem banii inapoi?

avem vreun drept??trebuiau sa solutioneze intr-un interval anume..ii putem da in judecata sau putem mentiona vreo lege care sa fie de partea noastra??

Cu stima,
este vina dvs ca nu aveti contract in baza caruia sa-i trageti la raspundere ptr executarea necorespunzatoare a obligatiilor contractuale. nu exista nici un termen, avocatura este o profesie liberala.
Putem depune o plangere la Baroul de avocati de care apartine.....
Buna ziua,

@matahachiro
asta asa este...

@freeelis
si credeti ca se rezolva ceva? prin plangerea depusa?

Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata de firma de avocati adrian_t10 adrian_t10 Buna ziua. Va solicit o parere pentru o anumita situatie. Imi desfasor activitatea in domeniul constructiilor si in urma cu 4 ani am colaborat cu un ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic la mai multe asociatii de proprietari Novac Razvan Novac Razvan am si eu o intrebare....eu sunt jurist la mai multe asociatii de proprietari angajat cu conventie civila prin care mi se da pe luna o anumita suma de ... (vezi toată discuția)