avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Avertizări, Banări Avertismente Avertisment user rodica_post
Discuție deschisă în Avertismente

Avertisment user rodica_post

Utilizatorul rodica_post primeste Avertisment pentru ignorarea regulilor de postare in forum si pentru limbajul impropriu din mesajele private adresate moderatorilor.

''Baza legala’’, cum ii place doamnei sa ceara:

2.2. Sunt interzise: atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator, hartuirea si mesajele menite sa provoace ceilalti useri. [...] Aceasta regula se refera atat la forum cat si la sistemul intern de mesagerie.

2.7. Nu este permisa publicarea abuziva sau fara motiv a linkurilor spre alte situri sau forumuri. Daca este neaparat necesara o legatura, atasati un text explicativ, care sa sugereze ce contine legatura si care e motivul pentru care este publicata. De asemenea, nu este permisa nici postarea prin copy-paste a textelor din alte siteuri in paginile Avocatnet.ro. Acest forum incurajeaza originalitatea si te roaga sa intelegi ca informatiile publicate aici trebuie sa ajute oameni, nu sa prejudicieze autori de texte accesibile pe internet.

Alte discuții în legătură

Somajul tehnic stanciu viorica stanciu viorica Somajul tehnic afecteaza concediul de odihna? (vezi toată discuția)
Avertisment user @ molioa Cornel  Vasile Cornel Vasile Userul [b]@ molioa[/b] primeste avertisment pentru incalcarea prevederilor punctului 2.2 din Regulamentul Forumului Avocatnet.ro 2.2. Sunt interzise: atacul ... (vezi toată discuția)
Avertisment marisescudan Ares-3 Ares-3 Utilizatorul [b]marisescudan[/b] este avertizat pentru incalcarea repetata a urmatoarelor puncte din Regulament: [b]2.2.[/b] Sunt interzise: atacul la ... (vezi toată discuția)