avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... ce este de facut ? va rugam ajutati-ne cu un raspuns!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

ce este de facut ? va rugam ajutati-ne cu un raspuns!

Sunt administratorul unei firme si am datorii mai vechi din semestrele anului trecut.In cursul lunii ianuarie am fost chemat la finante si acestia mi/au facut un proces verbal prin care firma isi lua angajamentul de a plati restantele la stat. Suntem interesati daca putem fi bagati in insolventa .Datoria fiind cam de 34000 ron cu totul, dar printr-o hotarare judecatoreasca pe care am inaintat-o luna aceasta pentru restituirea unei taxe de poluare de aproximativ 5000ron pe care am castigat-o ma gandesc ca o sa compenseze cu datoriile la stat si vom mai avea cam 29000ron .Care ar fi pasi urmatori a finantelor? noi dorim sa achitam datoriile dar fiind in domeniu constructiilor a mers cum a mers si speram ca vom reusi sa achitam datoriile.Proiecte sunt dar abia acum am inceput si nu stim care vor urmatori pasi a finantelor.ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: edilmiki , utilizator 14:18, 22 Martie 2012
nu au cum sa va bage in insolventa deoarece pragul pentru insolventa este 45000lei.nu vor mai face nimic doar vor astepta sa va platiti datoriile.incercati sa platiti cate putin in fiec luna.
va multumesc !! m-am mai linistit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rugam dati-ne sfaturi!!!!! edilmiki edilmiki ce este de facut ? va rugam ajutati-ne cu un raspuns! Sunt administratorul unei firme si am datorii mai vechi din semestrele anului trecut.In cursul lunii ... (vezi toată discuția)
Insolventa firma miki36 miki36 Buna seara, In anul 2015 am infiintat o firma pe care am suspendat-o in 2016 pentru ca nu a mers deloc aducem bani din casa pentru chirie.Datori la stat sau ... (vezi toată discuția)
Finante - compensare radiana2012 radiana2012 Pot cerere finantelor compensarea datoriilor ( cu data platii taxei de poluare adica 01.05.2011) care le avem de platit catre finante cu taxa de poluare de ... (vezi toată discuția)