avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fondul locativ de stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fondul locativ de stat

Daca sotul are un credit pentru o casa cu prima sotie (ratele nu s-au terminat de achitat), eu mai am dreptul la un spatiu din fondul locativ de stat?Dar copilul nostru?
Mentionez ca eu nu am detinut niciodata o locuinta.

Cel mai recent răspuns: pusha_dany , utilizator 14:57, 22 Martie 2012
În general, locuintele din fondul locativ de stat se acorda anumitor categorii defavorizate social, precum copii crescuti in orfelinate, tinerii pana in 35 ani (ANL), personele evacuate din locuinte expropriate.

Daca indepliniti conditiile puteti depune o cerere la primarie dar de obicei listele sunt extrem de luni iar locuintele extrem de putine si se dau doar in chirie.
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
Bunica sotului doreste sa ne treaca in spatiu ce il are inchiriat de la primarie.
Pentru a putea fi trecuti in acel contract ne trebuiesc declaratii (separate) notariale cum ca nici unul din noi(adica eu si sotul) nu am detinut si nu detinem o locuinta, copie dupa hotararea de divort(a sotului), copie dupa certificatul nostru de casatorie, copie dupa certificatul de nastere al copilului nostru si multe alte acte.
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2012
pusha_dany, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiul social davidVSnicu davidVSnicu Salut!..Cum pot fi luat in spatiul dk,titularul contractului de inchiriere este sora mea si ea locuieste intr-o garsoniera sociala? (vezi toată discuția)
Locuinta pentru functionarii publici cielodellasera cielodellasera Buna ziua. Nu stiu daca subiectul pe care il propun se incadreaza in aceasta tema. As dori sa stiu daca exista vreo reglementare legala prin care sa se ... (vezi toată discuția)
Pot obtine locuinta anl? ContSters107540 ContSters107540 Buna seara.am si eu niste lamuriri.Va rog daca poate sa ma lamureasca cineva!Am 29 de ani si sunt divortata am si un baietel de 3 ani care are un handicap grav ... (vezi toată discuția)