Sunt proprietarul unui garaj de 15 mp situat intr-un bloc.Mentionez ca nu locuiesc in acel bloc.
Blocul a fost reabilitat cu fonduri proprii,reabilitandu-se terasa si facandu-se anveloparea care insa nu cuprinde tavanul garajelor si nici peretele exterior la nivelul garajelor(nu au fost bani).Lucrarea a avut loc acum doi ani
Intr-un cuvant nimic care sa ma priveasca pe mine.
Am primit insa o instiintare prin care sunt invitat sa platesc o suma de 800 ron corespunzatoare cotei mele indivize
As vrea sa stiu daca e normal.
Ei invoca legea 230/2007
@micutul24,
Solicitati administratorului sa va arate modul de repartizare a cheltuielilor ocazionate de aceasta lucrare.
Asemenea lucrari se repartizeaza pe cota indiviza de proprietate sau pe suprafata utila. Asa ca vedeti daca vi s-au repartizat corect cei 800 lei facand rapid o corelatie poate chiar pe lista de plata. Adica daca un apartament care are 60 m.p., adica de 4 ori mai mare decat garajul dumneavoastra, trebuie sa achite suma de 3200 lei, adica de 4 ori mai mult decat dv, inseamna ca s-a facut o repartizare corecta, conform legii.
Trebuie sa contribuiti doar la cheltuielile ce se repartizeaza pe cota indiviza si nu la cele ce se repartizeaza pe numar de persoane, daca nu locuiti acolo.
Pentru a stabili aceste detalii este bine sa incheiati o conventie scrisa cu presedintele asociatiei.