avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Consiliul Concurentei a decis amendarea cu 51, 52 ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Consiliul Concurentei a decis amendarea cu 51, 52 milioane de lei a 11 companii farmaceutice

Nu citeste nimeni se pare sectiunea de stiri sau chiar nu a fost interesant articolul din titlul ?
imi pare rau sa constat ca fiecare dintre noi se ocupa de micile probleme legate de o mostenire/ amenda / un divort - probleme importante pentru diecare implicat dar macar consultantii, domnilor colegi am rugamitea sa ne implicam si in a imbunatati pe cat posibil sistemul legislativ daca nu chiar prin a amenda si sanctiona abuzurile si masurile luate pe jumatate si din pacate doar de ochii lumii fara efecte reale si beneficie pentru populatie - nu ma refer aici doar la acest caz.
multumesc de intelegere - sper
numai bine

Alte discuții în legătură

Problema aplicatie legislatie FeliciaDAN FeliciaDAN X-(Nu sunt multumita de informatiile oferite de CTCE Piatra Neamt . Eu stiu ca am achizitionat un alt fel de abonament. Astept niste explicatii. (vezi toată discuția)
Problema stiri tv.... Enkde Enkde Am o problema mai complicata, la care doresc putina asistenta din partea unor juristi sau avocati cu experienta in domeniu. In cadrul unei emisiuni TV, din ... (vezi toată discuția)
Avocatnet 2011: intre precar, penibil si ,,tabloidizare" Radu Gabrian Radu Gabrian Realitatea cotidiana este din ce in ce mai mult \"mascata\" , in presa noastra , de \"stiri\" sau de simple \"informatii\" care prezinta cu lux de amanunte ... (vezi toată discuția)