Buna ziua,am si eu o mare problema,am fost in somaj,iar intre timp mi-am gasit de munca la o firma si am renuntat la somaj,problema cea mai mare este ca la firma unde m-am angajat nu se poate lucra m-am imbolnavit si acum sunt in medical,pot sa mai intru in somaj avand in vedere faptul ca mi-au facut contractul pe o perioada nedeterminata.Multumesc!#-o
1. Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj trebuie ca in ultimele 24 de luni sa aveti 12 luni cotizate la somaj.
2. Conform art.37.1 din Legea 76/2002 la stabilirea stagiului minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei inregistrarii cererii la Agentia de Somaj nu se iau in considerare perioadele care reprezinta stagiu de cotizare utilizate pentru stabilirea si acordarea anterioara a unui drept la indemnizatie de somaj.
3. Asadar nu veti mai putea beneficia de indemnizatie de somaj decat dupa ce veti avea iar 12 luni de cotizare la somaj.
Somaj
ghimisiachim
in ultimi 3 ani am lucrat si in decembrie pina martie am fost in somaj acum in decembrie intru in somaj pentru ultimele 3 luni si se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj
EmiB
Am urmatoarea problema. Am avut somaj in perioada 30.12.2010 pana pe 20.02.2011, dupa care m-am angajat din 21.02.2011 pana pe 17.02.2012 ( la mai multi ... (vezi toată discuția)