avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primarul, ruda cu viceprimarul?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primarul, ruda cu viceprimarul?

Buna seara,
Recent am avut o discutie cu un grup de persoane si ne confruntam despre o problema: daca poate sa fie cineva primar, iar ginerele vice sau invers.Nu am ajuns la un numitor comun.Va rog sa spueti raspunsul, doar pentru curiozitatea mea.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Maria161 , utilizator 23:22, 23 Martie 2012
Da, poate exista aceasta situatie. Primarul este ales de cetateni iar vicele este ales de Consiliul Local
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie publica SMDDI SMDDI Buna seara, Cine imi poate raspunde la intrebarea: Daca de la un partid oarecare la alegerile locale intra 4 consilieri locali, iar unul este numit ... (vezi toată discuția)
Viceprimar fara bacalaureat TudorEmilia TudorEmilia Buna seara, poate ocupa un consilier local functia de viceprimar daca are doar scoala profesionala? sau necesita si bacalaureatul, studii superioara ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate legala ? Opris_C Opris_C Buna ziua, in satul parintilor mei se percepe o taxa de salubritate (pe care sunt obligati sa o plateasca altfel nu le incaseaza impozitul pe cladire) ... (vezi toată discuția)