avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie in anulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie in anulare

Am atacat un titlu de proprietate pentru motivul ca pe titlu au fost trecuti persoane care au renuntat la mostenire, si persoane care nu au depus cerere de restituire. Instanta de fond a admis partial actiunea. Am declarat recurs care a fost respins! (fara motivare). In cursul procesului am descoperit mai multe neregularitati, pe care am semnalat dar nu au fost luate in considerare.
Pot contesta sentinta de recurs cu contestatie in anulare sau sau pot sa atac din nou titlul de proprietate pentru ale motive? (neregularitati descoperite dupa atacarea titlului)
termenul se socoteste de la pronuntarea sau de la comunicarea sentintei? Sentinta va fi motivata in termen de 30-60 zile (la arhiva asa ni sa spus).
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2012
koeni, utilizator

Alte discuții în legătură

Rejudecare dupa contestatie in anulare natyca natyca Buna ziua Va rog un sfat cu privire la modul in care se va rejudeca dosarul dupa admiterea contestatiei in anulare... Contestatia in anulare a fost admisa ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare/contestatie in anulare aadynna aadynna buna ziua! s-a inceput executarea silita, iar titlul executoriu este o sentinta civila despre care nu am stiut ca exista, nu am fost citata niciodata, ... (vezi toată discuția)
Am pierdut plangerea contraventionala, ce cai de atac am impotriva hotararii judecatoresti? liazugravu liazugravu Buna ziua. Agitatie si aglomeratie in oras , vine Boc si Udrea. Dupa ce am parcat ,am fost oprita (agresiv verbal) pe trotuar de un agent de circulatie la 10m ... (vezi toată discuția)