avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 magazin naturist
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

magazin naturist

As dori sa deschid un magazin cu produse naturiste incluzand si cosmetice(creme, sampoane,ect) ce cod caen mi-ar trebui?
Pt aceasta activitate imi trebuiesc studii de specialitate ?
O lista completa a produselor care sunt permise a fi comercializate in astfel de magazine (tanand cont ca nu e drogherie) o pot gasi ?
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 08:39, 24 Martie 2012
Codul pretabil este: 4729 - Comert cu amanuntul al altor produse alimentare, in magazine specializate
Pentru SRL nu aveti nevoie de studii, doar pentru II, IF sau PFA trebuie sa faceti dovada pregatirii profesionale.(lucrator comercial)
Multumesc din suflet!
Dar, despre ce avizari este vorba intr-o astfel de activitate ?
Cam ce suma ti-ar trebui sa incepi o astfel de afacere?


Anul trecut a intrat in vigoare o directiva a U.E. prin care produsele naturiste pot fi comercializate numai daca sunt omologate in mod special.
:offtopic:
Postez in afara subiectului,dar am sa-i rog frumos pe dl.Vasile si pe Manuela sa nu ma stearga.:yes:
@lidia_p, felicitari pentru initiativa.Eu , personal am avut o maaare satisfactie incercand produse naturiste, acolo unde medicina traditionala a dat gres.Va doresc sa va puteti organiza repede si sa dati drumul afacerii curand.Cu siguranta mergeti pe o carte castigatoare!:thumbup:
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2012
ela david, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen produse gen plafar danmarianpopescu danmarianpopescu Ce coduri CAEN trebuiesc puse pentru un magazin gen plafar(ceaiuri, remedii, tincturi,etc.)Din cate am vazut difera de la judet la judet. (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru intreprindere individuala Brigid Brigid Bun gasit. In cazul infiintarii unei intreprinderi individuale, cate coduri CAEN se pot asocia acesteia? Am citit pe internet informatii confuze, de la "cate ... (vezi toată discuția)
Reglementare in modul de afisare a preturilor Diegutza Diegutza Buna ziua,as avea nevoie de o informatie. Am primit ,in urma unui control o invitatie (pe maine). .la ANPC. La constatri aprare: -\\"preturi produselor ... (vezi toată discuția)