avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Modificare apartament
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Modificare apartament

Buna ziua,

In urma cu cateva zile am cumparat un apartament si as vrea sa desfiintez doi pereti. Mentionez ca va exista o expertiza tehnica autorizata (stampilata de expert) conform careia acei pereti nu fac parte din structura de rezistenta a imobilului.
Conform legii 50 republicata poti face modificari structurale in apartament fara autorizatie in cazul in care nu afectezi structura de rezistenta a imobilului. Se aplica in cazul meu sau ar trebui sa fac demersurile necesare pentru a obtine autorizatia de constructie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2012
DeGia, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie? Hopeless Hopeless Vreau sa stiu si eu daca pentru a-mi largi bucataria prin desfiintarea unei debarale (usa si 22 cm de perete din caramida care nu modifica structura de ... (vezi toată discuția)
Poate expertul tehnic în construcții să saboteze clientul? AntiSecretare AntiSecretare Renovez un apartament si inainte de a turna sapa as dori sa cer parerea unui expert tehnic in constructii pentru a ma asigura ca este totul in regula privind ... (vezi toată discuția)
Solutie legala daca exista? modificare structura de rezistenta imobil vasi49 vasi49 Locuiesc intr-un imobil (parter ,etaj,pod),la parter,proprietate .In anul 2004 proprietarul de la etaj a mansardat podul si a desfiintat niste pereti interiori ... (vezi toată discuția)