avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Legea nr. 30/2012 de respingere a OUG nr. 1/2010 - ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Legea nr. 30/2012 de respingere a OUG nr. 1/2010 - efecte?

Care este sutuaţia juridică a faptelor şi actelor juridice realizate sub imperiul ordonanţei de urgenţă ?
Se menţin? Sunt nule de drept?
Mai exact, a apărut Legea 30/2012, pentru respingerea Ordonanþei de urgenþã a Guvernului nr. 1/2010 privind unele mãsuri de reîncadrare în funcþii a unor categorii de personal din sectorul bugetar şi stabilirea salariilor acestora, precum şi alte mãsuri în domeniul bugetar.
Ce se întîmplă cu efectele ordonanţei de urgenţă ?
La modul general, care sînt consecinţele juridice ale respingerii unei ordonanţe după o anumită perioadă de aplicare a acesteia ?

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza salariul unui functionar public? nicolas1982 nicolas1982 care sunt actele normative ce stau la baza calcularii salariului unui functionar public ( din aparatul de specialitate al primarului)? (vezi toată discuția)
Se mai reduc cu 25 % ?.....ce parere aveti Radamante Radamante LEGE Nr. 118 din 30 iunie 2010 spune ca : \\\\" ART. 1 (1) Cuantumul brut al salariilor/soldelor/indemnizaţiilor lunare de încadrare, inclusiv sporuri, ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de urgenta declarata neconstitutionala arhontele arhontele Daca o ordonanta de urgenta contine aticole dintr o ordonanta de urgenta declarat neconstitutionala e neconstitutionala si ea? Concret este vorba de: Art. ... (vezi toată discuția)