avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt vie, insa apar decedata in baza de date a CNAS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt vie, insa apar decedata in baza de date a CNAS

ce trebuie sa fac ca dupa cnp meu apar decedata in baza de date a cnas dar eu sunt vie si habar nu incotro sa merg sa dovedesc ca sunt vie.
Cel mai recent răspuns: elenitaela , utilizator 22:26, 25 Martie 2012
Mergeti la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, cu cartea de identitate si dovediti ca sunteti vie.
Si dupa ce dovediti ca sunteti vie la CJAS, verificati starea dvs si la evidenta populatiei...
Primul lucru pe care trebuie sa-l intreprindeti este sa va adresati serv. de Evidenta informatizata a persoanei,pt. ca baza de date cu cnp urile acolo exista.
Dupa ce veti rezolva eroarea materiala,va adresati Casei de Sanatate ,pt. a va reintroduce in evidenta persoanelor asigurate...
elenitaela a scris:

:offtopic:
Va urez multa sanatate si putere de lupta cu balaurul CNAS. Sotul era raposat de ceva timp si am avut surpriza sa-l gasesc viu in evidentele lor.... #-o M-au trimis la evidenta populatiei sa aduc si de acolo un document pentru ca certificatul de deces nu le-a fost deajuns#-o
multumesc frumos de sfaturi,o sa incep lupta sa dovedesc ca sunt vie,cu toate ca eu in tot acest timp am platit niste asigurari sociale,dar asta e traim in Romania....#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarata decedata dar lucrez si platesc cass Isa  Radov Isa Radov Vin cu rugamintea de a-mi da un sfat la urmatoarea situatie pe care o traiesc: Sunt asigurata la CAS Ilfov din anul 2002. Institutia unde lucrez a virat ... (vezi toată discuția)
Cum imi gasesc fratele? ioana_livia ioana_livia buna dimineata.. dupa cum suna si titlul acestei postari..as vrea sa imi gasesc fratele...nu mai stiu nimic de el de 15 ani,habar nu am daca mai e viu macar.. ... (vezi toată discuția)
Contributie la sanatate nimenea nimenea Buna ziua! Am si eu o intrebare pentru care as dori lamurire Am fost la medicul de familie sa mi dea o adeverinta si ma verificat in sistem si surpriza mi a ... (vezi toată discuția)