avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plan parcelar: cum aflu adresa unui proprietar de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plan parcelar: cum aflu adresa unui proprietar de tarla?

CUI MA ADRESEZ SA POT AFLA ADRESA PROPRIETARILOR DINTR-O TARLA,DINTR-O LOCALITATE RURALA.VREAU SA STIU IN CE MASURA ESTE LEGAL SA CUNOSC PROPRIETARII,SA LE POT FACE O OFERTA MAI BUNA,
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:01, 27 Martie 2012
Solicitati biroului de cadastru, un extras de carte funciara pentru informare. Costa putin si este accesibil oricui.
VA MULTUMESC, DE LA PRIMARIE MI-AU SPUS CA ESTE SECRET SI DE ACEEA AM PUS ACEASTA INTREBARE AICI. VA MULTUMESCV
adresa proprietarilor? Foarte complicat!!! De la OCPI puteti obtine numele proprietarilor, planul de lg. 18... sunt date publice. In nici un caz nu gasiti adresa in extrasul de CF chiar daca acestea sunt intabulati#-o
-reformulati intrebarea : cum pot afla adresa unei persoane ... si cautati o alta categorie a forumului - poate primiti raspunsuri oportune..................
va multumesc de raspuns d nul Seth, pe mine ma intereseaza daca este legal sa se afle o adresa unui proprietar de teren arabil. cum poate o persoana sa-si obtina o oferta mai buna pe terenul care-l detine daca el nu poate fi gasit?
Planul parcelar este o informaţie de interes public, însă,,,,,,,,,,,
..aproape majoritatea tarlalelor au planuri parcelare vechi, neactualizate, făcute pe baza unor măsurători efectuate cu ruleta şi compasul. Deoarece, primăriile nu au fonduri să facă actualizarea acestor planuri, şi primăria de la care aţi solicitat acest lucru, probabil se înscrie în acest caz. Planurile parcelare vechi trebuiesc actualizate, pe bază de măsurători în sistem stereo şi vor deveni definitive prin avizarea lor de către OCPI. F. mulţi proprietari de pe o tarla s-au schimbat, au mai murit, au vândut, şi-au actualizat datele tehnice, au efectuat acţiuni în constatare, uzucapiune, etc , deci primăria sau OCPI, nu vă poate elibera decât un plan vechi şi atunci aţi fi pusă în situaţia în care nu aţi primi un răspuns corect cu privire la proprietarii respectivi.Nu este rea credinţă din partea primăriei respective dar pur şi simplu , mai mult ca sigur că nu au acest plan parcelar actualizat şi v-ar da un răspuns eronat.
Soluţia la problema d-voastră ar fi să mergeţi la fiecare proprietar de pe tarlaua respectivă şi să- l întrebaţi personal, ce doriţi sau să faceţi oferta pe care o doriţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseli in cartea funciara Fendrihan Fendrihan am cumparat un teren in Jilava si cand sa facem certificate de urbanism, surpriza nu se poate pentru ca locul era in alta parte decat in actul original. La ... (vezi toată discuția)
Ce contine planul parcelar cosmin12345 cosmin12345 Buna ziua , Ma intereseaza sa stiu exact ce contine un plan parcelar . Este doar un plan pe hartie sau xls , sau acesta contine si Coordonatele ... (vezi toată discuția)
Suprapunere de parcele in teren getuta2 getuta2 Suntem 4 proprietari vecini intr-o tarla. Cand am ridicat documentele de intabulare, am constatat ca, datorita inventarului de coordonate, parcelele noastre ... (vezi toată discuția)