Astazi ma intorceam catre Bucuresti- La vre-o 25 de km de intrarea in Alba Iulia. Efectuam o depasire ,eram in urma unui mercedes. Acesta a intrat pe partea lui de mers in coloana.Din fata venea masina unui senator. Aceasta mia facut semn cu farurile,ca se apropie cu viteza de mine. Am intrat si eu in coloana de mers spre Bucuresti. La fata locului nuera nici o masina de politie.Senatorul a sunat la 112 si a spus ca era sa-l omor. In Alba Iulia dupa vre-o 25 km am fost oprit de un echipaj de politie care mia luat permisul.Amenda de 140 in 48 ore-permisul luat 30 zile.Nu vreau sa mai merg la Alba Iulia pentru contestatie. Platesc amenda si gata. IINTREBARE : ? EU am dovada pentru 15 zile. Unde pot so o duc ca sa inceapa penalizarea mai repede? Sau trebuie obligat sa treaca 15 zile? Cum se procedeaza ?#-o
Va rog sa nu mai deschideti topicuri cu acelasi subiect in mai multe categorii. Expuneti-va problema intr-un singur topic si cu siguranta veti primi raspuns. Va multumesc.
Perioada de suspendare a permisului de conducere incepe sa curga de la data expirarii dovezii pe care ati primit-o de la organul de politie care a dispus aplicarea masurii suplimentare de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice timp de 30 de zile.
Asa cum v-am raspuns si in alt topic, aveti dreptul sa formulati plangere impotriva procesului - verbal de sanctiune contraventionala in termen de 15 zile de la data comunicarii procesului verbal.