avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie executare pensie de intretinere minor
Discuție deschisă în Executare silită

somatie executare pensie de intretinere minor

Buna ziua.
As avea nevoie de ajutor cu privire la urmatoarea situatie:Am primit o somatie de la executorul judecatoresc impreuna cu Procesul verbal de cheltuieli (onorariu executare,taxa timbru si onorariu avocat-destul de mare) si hotararea de divort in care este mentionat si coantumul pensiei de intretinere minor.Am formulat contestatie la executare.As vrea sa stiu daca pot invoca nulitatea somatiei atat timp cat nu este mentionata suma ci doar "pensia restanta" fara a fi calculata aceasta.Si totodata,cum si-au stabilit onorariile executorul si avocatul daca nu au calculat suma pe care o am de datorat.Mai mentionez ca minorul a fost incredintat mamei dar aceasta a plecat in italia si copilul a ramas la tata pana in luna iunie 2007 cand sa intors si la luat.In momentul actual nici nu stiu unde se afla cu copilul,domiciliul ales in executare este la un cabinet de avocatura.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 04:46, 25 Noiembrie 2008
Puteti invoca anularea actelor de executare cita vreme nu este precizat debitul si puteti solicita si reducerea onorarilor de avocat si executor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi executata de 2 ori numai ca executorul sa si ia partea lui de executare? angi30 angi30 buna ziua ,am si eu o problema cu o executare silita care consider ca s-a facut incorect de aceea va cer ajutorul in aceeasta problema.am facut un credit ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru o creanță mai mică de 10 000 lei palaceathena palaceathena Am primit somația prin care sunt obligată să plătesc creanța stabilită de instanță în cuantum de 5400lei, onorarii avocațiale 1750lei în fața ... (vezi toată discuția)
Despre ce cheltuieli e vorba în documentul de încheiere de executare silită pentru pensia de întreținere? leonardy44 leonardy44 Buna seara! as dori o lamurire ref la un document de incheiere-de executare silita ,pt pensie de intretinere; -,,la care se adauga cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)