Buna seara,
In anul 2006 am cumparat teren extravilan de pe 6 titluri de proprietate in suprafata de 6 ha ,aceasta suprafata de teren a apartinut bunicului sotului meu ,care a fost casatorit de 2 ori si au rezultat 6 mostenitori(cei de la care am cumparat noi).
Am angajat un avocat si in anul 2007 a inceput procesul pe parcursul careia s-au intocmit:
-2 rapoarte de expertiza tehnica judiciara
-raport de expertiza tehnica extrajudiciara
-memorii tehnice ,etc
Intr-un sfirsit in 13.08.2010 s-a emis o setinta care a devenit irevocabila.
Am vorbit cu un domn inginer topograf care ne-a spus ce acte sa pregatim pentru cadastru si surpriza :pe doua din titlurile de proprietate din care am cumparat terenul ne-a spus ca e gresit nr tarla si nr. parcela si ca nu putem intabula.
De la primarie ne-au eliberat adeverinte pentru titlurile gresite in care spune ca terenul aflat in tarla si parcela (cu nr. gresit) se identifica in teren si pe harta in tarla si parcela(nr.corect) conform expertizei intocmite de un expert angajat de primarie.
Va rog din suflet sa ma ajutati am cheltuit o groaza de bani pe expertize si onorarii
si nu mai stiu ce trebuie sa fac suntem in 2012 si nu reusesc sa intabul acest teren.Avocata mi-a spus ca trebuie alt proces ,alte expertize ,va rog sa ma ajutati.
Si tot acum am aflat ca in cele 2 parcele cu probleme au titlu de proprietate alte 2 persoane
care nu vor sa ma inteleaga ca e o gresala si sa o remediem de comun acord ,mai mult spun ca eu doresc sa le iau pamantul si nu vor sa cadem la o intelegere sa rezolvam problema.
Cum sa procedez? Sunt disperata va rog sa ma ajutati!
Nu stiu ce proces ati avut dvs. in instanta si nici cum ati cumparat fara cadastru si intabulare. Daca intr-adevar titlurile respective sunt gresite, n-o sa intabulati nici daca va da primaria 10 adeverinte. Titlurile respective trebuie modificate (corectate) prin instanta, intrucat terenul de pe ele a intrat in circuitul civil. Mai pe romaneste, trebuie sa dati in judecata comisia locala si judeteana de fond funciar, pentru modificarea titlurilor in cauza. La proces, primaria o sa prezinte planurile parcelare corecte, o sa se emita o hotarare si in baza ei veti putea face intabularea.
Cadastru
floarealba
Ce este de facut in situatia in care terenul meua fost vandut?!
M-am tezit cu un contract de vanzare cumparare pe trenul meu respectiv aceeasi ... (vezi toată discuția)