avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general finantare nerambursabila p.f.a.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

finantare nerambursabila p.f.a.

Salut! Sunt Nelu si detin un pfa cu domeniul de activitate servicii de ingrijire corporala c.a.e.n 9604, am dobandit statutul de unitate protejata autorizata fiindca sunt persoana cu handicap. pot primi finantare ne rambursabila pentru deschiderea unui cabinet de masaj? daca da, de unde si cum. in legea 448/2006 se spune ca autoritatea pentru persoane cu handicap, actualmente directia generala pentru protectia persoanelor cu handicap din subordinea ministerului muncii ar da finantare unitatilor protejate; dar mai mult nu stiu.
2. tot in legea mai sus mentionata se spune ca unitatile protejate pot beneficia de facilitati de la autoritatile locale; imi poate spune cineva ce as putea cere local ca facilitate eligibila?
multumesc!

Alte discuții în legătură

Finantare nerambursabila pentru p.f.a-uri topmasaj topmasaj Salut! Sunt Nelu si detin un p.f.a cu domeniul de activitate ingrijirea corporala cod caen 9604 si pentru ca sunt persoana cu handicap, am dobandit statutul de ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana cu handicap iuga laurentiu iuga laurentiu Cum trebuie sa procedeze o persoana cu handicap gr. II ( hipoacuzie) in vederea angajarii la o societate comerciala ( manipulant la un magazin alimentar)? Ce ... (vezi toată discuția)
Facilitati ale persoanelor cu handicap la creditare Roland Mindrila Roland Mindrila Art. 27 Legea 448/2006 Drepturile persoanelor cu handicap Facilităţi Categorie: Legea 448 2006 actualizata persoane cu handicap (1) Persoanele adulte cu ... (vezi toată discuția)