avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Finantare nerambursabila pentru p.f.a-uri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Finantare nerambursabila pentru p.f.a-uri

Salut! Sunt Nelu si detin un p.f.a cu domeniul de activitate ingrijirea corporala cod caen 9604 si pentru ca sunt persoana cu handicap, am dobandit statutul de unitate protejata comform legii 448/2006 republicata.
Pot obtine finantare nerambursabila pentru deschiderea unui punct de lucru (cabinet de masaj)?
In legea mai sus mentionata se spune ca mai pot beneficia de facilitati de la autoritatile publice locale: imi poate exemplifica cineva ce as putea cere autoritatii locale ca sa fie eligibil?
directia generala pentru persoane cu handicap din cadrul ministerului muncii, a carei site nu mai functioneaza de ceva timp, se lauda cu fonduri disponibile pentru proiecte de finantare si pentru unitati protejate dar nu stiu daca pot aplica in calitate de p.f.a.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: topmasaj , utilizator 10:28, 28 Martie 2012
topmasaj a scris:

Salut! Sunt Nelu si detin un p.f.a cu domeniul de activitate ingrijirea corporala cod caen 9604 si pentru ca sunt persoana cu handicap, am dobandit statutul de unitate protejata comform legii 448/2006 republicata.
Pot obtine finantare nerambursabila pentru deschiderea unui punct de lucru (cabinet de masaj)?
In legea mai sus mentionata se spune ca mai pot beneficia de facilitati de la autoritatile publice locale: imi poate exemplifica cineva ce as putea cere autoritatii locale ca sa fie eligibil?
directia generala pentru persoane cu handicap din cadrul ministerului muncii, a carei site nu mai functioneaza de ceva timp, se lauda cu fonduri disponibile pentru proiecte de finantare si pentru unitati protejate dar nu stiu daca pot aplica in calitate de p.f.a.
multumesc!

Nu stie nimeni sa imi raspunda?!?!?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare nerambursabila p.f.a. topmasaj topmasaj Salut! Sunt Nelu si detin un pfa cu domeniul de activitate servicii de ingrijire corporala c.a.e.n 9604, am dobandit statutul de unitate protejata ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana cu handicap iuga laurentiu iuga laurentiu Cum trebuie sa procedeze o persoana cu handicap gr. II ( hipoacuzie) in vederea angajarii la o societate comerciala ( manipulant la un magazin alimentar)? Ce ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea contabila a cheltuelilor cu unitatile protejate autorizate din fondul de handicap topmasaj topmasaj Buna ziua! Legea 448/2006 republicata, la art 78 prevede ca: (2) Autorităţile şi instituţiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care au ... (vezi toată discuția)