hello everybody
am facut cu cineva o chitanta de mana pt dacia mea in 2010. nu am vazut banii de la el nici pana acum, iar masina nu mai exista pt ca a vandut-o la fier vechi. talonul meu i-a fost retinut pt unele nereguli si se afla inca la politie. am cartea masinii si am recuperat numerele. nu doresc decat s-o radiez nu numai de la politie ci si de la adm. financiara adica sa scap de impozit. eu locuiesc in oras si am inteles ca la tara e mai usor. ce pot face in cazul acesta ? va multumesc
1-Radierea din evidenta fiscala a bunurilor detinute nu se poate realiza decat la autoritatea fiscala responsabila
2-In situatia expusa de dvs,pentru radierea autovehiculului ,puteti urma urmatoarea procedura
Contactati personal SPR evidenta autovehicule
Detaliati situatia si succesiunea de evenimente,mentionand retinerea talonului de catre organele de politie si predand numerele de inmatriculare si atentionand asupra aspectul cu vehiculul a fost predata la unitatile de preluare fier vechi.Eventuala dovada de predare a vehiculului la unitate preluare fier vechi va este favorabila
Autoritatea urmeaza sa verifice baza proprie de date si poate sa emita dovada ,in baza creia autoritatea fiscala poate dispune radierea autovehiculului de pe rolul dvs fiscal
Radierea masinii
Abandonation
Salut, am o masina ( o rabla ) care am dato la fier vechi dar nu am radiato, masina este pe numele bunicului ( care este decedat ) . Am fost la politie pentru ... (vezi toată discuția)