avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere fiscala auto de la taxe si impozite locare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere fiscala auto de la taxe si impozite locare

Buna ziua.
Acum 7 ani am instrainat un autoturism Dacia, fara a intocmi contract de vanzare cumparare( lipsa timp...) iar certificatul si cartea de identitate a autovehicului in original le-am predat persoanei care a achizitionat bunul.Singurele documente pe care le am sunt o copie a cartii de inmatricurare a vehiculului si copia cartii de identiatte a noului "proprietar".
Aceasta s-a dovedit o persoana de rea credinta ; cu toate diligentele mele de a-l gasi si intocmi documente legale au esuat( l-am cautat la Politie, si-a schimbat domiciliul fara a se sti unde, ulterior am aflat de la vecini ca este plecat din tara).Tot de la vecini am aflat ca autovehiculul, care nu mai era in stare de functionare, a fost ridicat de persoane care colecteaza fier vechi.
La acest moment sunt in imposibilitatea de a da de urma bunului si a documentelor.
In conditiile descrise mai sus, ce pot face pentru a radia bunul de la taxe si impozite locale?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:18, 6 August 2014
Daca aveti informatia ca bunul mobil a fost predat la unitatea colectare fier vechi,inseamna ca acesta este radiat din circulatie
Solicitati la SPR evidenta auto sa verifice in baza proprie de date statutul bunului mobil
Daca auto a fost radiat din circulatie,SPR va poate elibera dovada pe care sa o depuneti la autoritatea fiscala
Conditionat de achitarea obligatiilor fiscale in evidenta,autoritatea fiscala ,va dispune radierea auto de pe rolul dv fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit Gheorma Gheorma Am avut o masina care am duso la fier vechi dar nu am luat nici o chitanta de acolo pe ia. Cum pot sa o scot de la impozit? sunt la zi cu impozitul ... (vezi toată discuția)
Radiere masina veche de 30 de ani Corina6 Corina6 Se poate radia o masina veche de 30 de ani automat de politia romana. (vezi toată discuția)