avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere masina veche de 30 de ani
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere masina veche de 30 de ani

Se poate radia o masina veche de 30 de ani automat de politia romana.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:01, 17 Septembrie 2016
Radierea din evidenta serviciului de evidenta auto se realizeaza la solicitarea oficiala din partea proprietarului vehiculului
Nu toate vehiculele cu vechime peste 30 de ani sunt radiate-vezi vehiculele istorice care beneficiaza inclusiv de anumite facilitati
Este vorba de o Dacie Break din 1988 normala ,
Daca interesul dv este sa radiati din evidenta fiscala si a politiei bunul mobil,aveti dreptul sa predati vehiculul la unitate specializata care sa va elibereze document justificativ,in baza caruia cele 2 autoritati vor radia din evidente masina
Atentie cu documentele si cu numerele de inmatriculare care trebuiesc predate la SPR evidenta auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara masina silviub1234 silviub1234 Buna ziua. In urma cu mai multi ani, tatal meu a avut o Dacie. Acum el a decedat, Masina e de negasit, am insa numerele de inmatriculare gasite in casa. Imi ... (vezi toată discuția)
Radiere definitiva din circulatie a unui auto valiispas valiispas Pot radia definitiv din circ. o masina vanduta in 2012 cu Cvc si cu mentionarea cumparatorului in talon? Mentionez ca noul proprietar nu a inmatriculat-o in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa radiez autovehicul fara batai de cap(cu talon retinut) nemespetrica nemespetrica Buna Ziua, As dori sa stiu si eu cum sa procedez ca sa pot scoate de la taxe si impozite masina pe care nu o mai folosesc, am fost la primarie si ma trimit la ... (vezi toată discuția)