avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere auto fara masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere auto fara masina

Buna ziua. In urma cu mai multi ani, tatal meu a avut o Dacie. Acum el a decedat, Masina e de negasit, am insa numerele de inmatriculare gasite in casa. Imi puteti spune daca trebuie sa intreprind o actiune pentru a radia masina sau nu trebuie sa fac nimic? Nu as vrea sa ma trezesc cu amenzi.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Pahy , utilizator 11:39, 7 Ianuarie 2018
Prin impunerea fiscala anuala va este solicitat impozit auto ?
Dupa decesul tatalui dv ati dezbatut succesiunea,bunul mobil a fost introdus in masa succesorala?
Mama dv sau alte rude nu au putut sa va comunice relatii ?
Nu am primit nicio impunere fiscala anuala pana acum, desi tatal meu nu mai e din dec. 2016. Am dezbatut succesiunea, dar bunul nu a fost introdus in masa succesorala. Nimeni nu stie nimic despre masina.
Nu ati precizat daca numerele de inmatriculare sunt din acelea vechi sau modelul actual
Daca bunul mobil nu a facut parte din masa succesorala ,pentru a va edifica despre situatia vehiculului,solicitati opficial autoritatii fiscale sa comunice daca exista pe rolul fiscal bunul mobil
Mai puteti verifica statutul vehiculului solicitand relatii la SPR evidenta auto,ocazie cu care sa predati si setul de placute inmatriculare
Va multumesc pentru raspuns. O completare importanta: am gasit prin acte documente privind radierea, atat de la Fisc, cat si de la Politie, motivul fiind dezmembrarea, facute in 2009. Numerele masinii sunt in format nou. Mai e nevoie sa intreprind ceva in conditiile date?
Buna ziua.

In urma cu 7 ani am vandut o dacie unei persoane fara a face acte.anul acesta am luat legatura cu el si mi-a inapoiat cartea masinii, certificatul de inmatriculare si numerele masinii dar nu mai exista masina.cum as putea proceda pentru a o radia ?precizez
Ca am domiciliul la bloc su nu pot dovedii ca masina nu se afla pe spatiul public

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto Carmen Iuga Carmen Iuga Cum pot radia un autoturism in calitate de unic nostenitor al proprietarului, fara ca acesta sa fie inclus in masa succesorala? Doresc radierea intrucat acesta ... (vezi toată discuția)
Radiere masina veche de 30 de ani Corina6 Corina6 Se poate radia o masina veche de 30 de ani automat de politia romana. (vezi toată discuția)
Mașini radiate Maracineanu Bogdan Maracineanu Bogdan Bună ziua, acum câteva zile m-am trezit cu un plic la poștă în care sunt înștiințat că am de plată impozitul pe 2 ani pentru 2 mașini a căror ... (vezi toată discuția)