avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Mașini radiate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Mașini radiate

Bună ziua, acum câteva zile m-am trezit cu un plic la poștă în care sunt înștiințat că am de plată impozitul pe 2 ani pentru 2 mașini a căror existență îmi era necunoscută. Ulterior am aflat ca tatăl meu decedat anul trecut ar fi înmatriculat pe numele lui 2 dacii, iar eu ca prim copil al lui, le-am moștenit. De fapt doar impozitul am moștenit, de mașini nu știu nimic și sunt 99% sigur ca a fost păcălit ptr ca el nu a avut permis. Cum aș putea afla ce s a întâmplat cu cele 2 mașini mai ales ca locuiesc la 700 km distanță de locul unde s-a întâmplat și sa nu plătesc acest impozit.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:02, 21 Martie 2019
Conditionat de interesul dv prioritar aveti 2 variante fie achitati suma comunicata fie demarati procedura de clarificare a situatiei de impunere pe rol fiscal impozit pentru 2 bunuri mobile
Ati dezbatut succesiunea ?
In certificatul de mostenitor este consemnata concret masa succesorala care va revine
Este necesar sa obtineti date relevante depre datele de identificare vehicule pentru care trebuie sa achitati impozitul date pe care sa le comunicati la SPR evidenta auto pentru comunicare proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto Dan145 Dan145 Buna seara! Am avut o Dacie 1310 fab 1986,am vandut-o prin 1998 iar cel care a cumparat-o de la mine a vandut-o si el la foarte scurt timp . Nu am mai apucat ... (vezi toată discuția)
Scoatere din evidenta a unui autovehicul distrus cctm cctm Buna, Parintii mei au avut o Dacie 1310 pe care au dat-o in folosinta unor presupusi prieteni de familie dintr-un sat. Acesti asa zisi prieteni de familie, ... (vezi toată discuția)
Auto instrainat. nu detin nici un fel de act George0203 George0203 Buna ziua, tatal meu a instrainat o masina in anul 2003. La momentul respectiv nu a radiat masina nici de la taxe si impozite si nici de la politie. Mentionez ... (vezi toată discuția)