avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere auto

Buna seara! Am avut o Dacie 1310 fab 1986,am vandut-o prin 1998 iar cel care a cumparat-o de la mine a vandut-o si el la foarte scurt timp . Nu am mai apucat sa fac actele cu el si nu mai stie nimic de masina si nici cumparator, nefacand nici dumnealui vreun act cu cel care a cumparat-o de la el.De atunci platesc impozit pentru greseala mea ,si sant sigur ca masina nu mai circula de foarte mult timp.Metionez ca nu mai am nici un act de la masina . Cum as putea sa o radiez de la financiar? Am vreo sansa,posibilitate? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dan145 , utilizator 11:56, 5 Ianuarie 2018
Initial eset necesar sa clarificati statutul vehiculului
Solicitati oficial la SPR evidenta auto sa vi se comunice date relevante
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto cu probleme Mrn.axel Mrn.axel Buna ziua, Am facut greseala sa dau spre folosinta un autoturism (dacia 1310) acum cativa ani, catre o ruda. Masina a ramas in acte pe numele meu, dar ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta fara acte Burlacu nicoleta Burlacu nicoleta Am vandut o masina si nu am facut nici un fel de act as vrea sa stiu cum o pot scoate de la impozit si de pe numele meu? (vezi toată discuția)
Masina vanduta. noul proprietar decedat si totusi eu platesc taxele la primarie Miclauscatalin Miclauscatalin Buna ziua. Am o problema. Tatal meu (defunct) a vandut masina dacia 1310 in anul 2006 daca nu ma insel unei persoane care e decedata si ea acum. Problema e ca ... (vezi toată discuția)