avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere auto

Buna seara! Am avut o Dacie 1310 fab 1986,am vandut-o prin 1998 iar cel care a cumparat-o de la mine a vandut-o si el la foarte scurt timp . Nu am mai apucat sa fac actele cu el si nu mai stie nimic de masina si nici cumparator, nefacand nici dumnealui vreun act cu cel care a cumparat-o de la el.De atunci platesc impozit pentru greseala mea ,si sant sigur ca masina nu mai circula de foarte mult timp.Metionez ca nu mai am nici un act de la masina . Cum as putea sa o radiez de la financiar? Am vreo sansa,posibilitate? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dan145 , utilizator 11:56, 5 Ianuarie 2018
Initial eset necesar sa clarificati statutul vehiculului
Solicitati oficial la SPR evidenta auto sa vi se comunice date relevante
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto cu probleme Mrn.axel Mrn.axel Buna ziua, Am facut greseala sa dau spre folosinta un autoturism (dacia 1310) acum cativa ani, catre o ruda. Masina a ramas in acte pe numele meu, dar ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta fara acte Burlacu nicoleta Burlacu nicoleta Am vandut o masina si nu am facut nici un fel de act as vrea sa stiu cum o pot scoate de la impozit si de pe numele meu? (vezi toată discuția)
Masina vanduta. noul proprietar decedat si totusi eu platesc taxele la primarie Miclauscatalin Miclauscatalin Buna ziua. Am o problema. Tatal meu (defunct) a vandut masina dacia 1310 in anul 2006 daca nu ma insel unei persoane care e decedata si ea acum. Problema e ca ... (vezi toată discuția)