Incerc si eu sa obtin un raspuns la urmatoarea problema
[EDITAT- Este pentru a doua oara cand va rog sa va abtineti de la comentarii care incalca Regulamentul forumului]
O firma din romania vrea sa colaboreze cu mai multe firme din Italia pentru diverse servicii de menanj cu norma redusa adica 4 ore pe zi
Angajatii , romani, la firma din romania, care vor locui in italia si care practic sa faca curat la diverse locatii ale firmelor italiene
intrebarile sunt:
in ce conditii se pot desfasura aceste activitati, in sensul ca daca sunt necesare aprobari de la ministerul muncii italian sau pur si simplu se pot duce la munca ca si cum ar fi in tara
care mai sunt conditiile pentru sederea legala in italia a acestor romani angajati la firma din romania , ei neavand un loc de munca la o firma din italia dar prestand servicii pe teritoriul acesteia
daca sunt ceva taxe , impozite, asigurari medicale sau mai stiu eu ce alti bani care trebuiesc platiti in plus
daca sunt ceva compensatii sau scutri de taxe pentru angajarea romanilor ramasi someri in italia
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.