Buna seara!
Imi poate spune cineva daca o persoana selectata in vederea angajarii poate fi incadrata intr-o anumita functie (de ex. operator introducere validare si prelucrare date -cor 413201) fara a detine o calificare/diploma/atestat in domeniu (in acest caz o diploma/atestat de operator pc sau ceva de genul acesta)? Desi are cunostinte, ar fi ilegal sa fie angajata fara calificare, din cate stiu eu. Si totusi....ce e de facut? Desi a fost selectata , nu va putea fi angajata in aceasta functie (de operator) deoarece nu are"o diploma"? #-o
Postul de operator este post de studii medii. Cred ca ar ajunge o diploma de bacalaureat.
Toti elevii in ziua de azi invata sa lucreze la calculator, deci nu se impune neaparat un curs de calficare.
Am o mare problema
Mirel123
Am o Mare problema si am rugamintea ca cineva sa ma lumineze in acest forum ..
Avem un contabil la firma . si acesta a fost instruit sa a-mi faca un contract ... (vezi toată discuția)
Incadrare in functie
Camy_
Buna ziua,
Pentru a incadra un angajat in functia de operator de introducere, validare si prelucrare date sau pt. functia de operator calculator este ... (vezi toată discuția)
Cod cor
Ana 2018
Buna ziua..Am absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune. In prezent lucrez ca operator introducere si validare date. Codul COR cu care ... (vezi toată discuția)