avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratii pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratii pfa

care sunt declaratiile pentru pfa platitor de tva ce trebuiesc depuse pana in 26 martie 2012
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:35, 26 Martie 2012
Aveti de depus declaratia 300 pentru decontul de tva la luna, daca aveti termenul de plata lunar. Altfel veti depune pana pe 25 aprilie pentru trimestrul I 2012, daca aveti termenul de plata la trimestru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)
Plata tva richy richy Buna ziua, Mi-am deschis un pfa in ianuarie 2010 sistem real platitor de TVA si am unele nelamuriri. Am incasat pana in luna aprilie 3000 RON din care ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 - 2 declaratii in trim.ii ? Feni Feni Urmare a trecerii la perioada fiscala lunara, se pare ca pentru trim.II persoanele juridice care inregistreaza operatiuni intracomunitare vor depune pt trim ... (vezi toată discuția)