Doresc sa-mi afisez o firma neluminoasa still banner deasupra intrarii in frizerie. Cui cer voie pt asa ceva? Pentru text afisat in geamurile frizeriei dar pe interior mai profi asa, nu cu foitza de preturi cum practica unii...trebuie sa platesc ceva primariei...
Initial doream firma luminoasa dar am constatat ca e mai mult de umblat ca la un dosar de pensionare....
Depinde de la o localitate la alta, deoarece autorizarea - si implicit instituirea si stabilirea taxelor in acest sens - cad in sarcina consiliilor locale. Asadar, este necesar sa va adresati primariei de care apartineti. In localitatile mici, in general, nu se stabileste taxa pentru expunerea firmei, a reclamei, etc. Cu atat mai mult insa in orase!
In unele orase mari - asa este de exemplu si Oradea - pentru a putea afisa o reclama pe fatada, este necesar certificat de urbanism, se verifica totodata pe baza machetei reclamei daca designul atinge conditia sine qua non impusa de consiliul local, etc. Totodata consiliile locale pot introduce anumite restrictii, cum ar fi de exemplu afisarea bannerelor publicitare in anumite zone.
Taxe publicitate
romanul1
buna ziua
As dori sa stiu si eu ce taxe, tva, etc se aplica pentru publicitatea indoor si outdoor, eventual o sursa de informare sigura.
Va Multumesc (vezi toată discuția)