avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Este obligatorie infiintarea serviciul voluntar pentru ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Este obligatorie infiintarea serviciul voluntar pentru Situatii de Urgenta?

Din stiu eu infiintarea serviciul voluntar nu este obligatorie in cazul in care in localitate exista Unitate militara de Pompieri ( serviciu profesionist )

Ajutatima cu baza legala: art, lege , paragraf, etc.

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuieli personal serviciul voluntar pentru situatii de urgenta swetangelus swetangelus decontare cheltuieli personal din serviciul voluntar pentru situatii de urgenta buna ziua. exista vreo cale legala prin care o autoritate publica locala( in ... (vezi toată discuția)
Program de odihna al pompierilor din serviciul privat pentru situații de urgenta Cristian Cristea Cristian Cristea Buna ziua! Lucrez ca si pompier la un serviciu privat pentru situații de urgenta,in ture de 24/48...as dori sa stiu daca,conform legii,am dreptul la odihna,in ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariale a pompierilor civili harpa ion harpa ion sunt angajat la un serviciu privat de pompieri si am o intrebare: in legea 307/2007 privind apararea impotriva incendiilor,art.38 spune ca ,personalul angajat ... (vezi toată discuția)