avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... termen pentru investirea cu formula executorie a ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

termen pentru investirea cu formula executorie a cecului sau biletului la ordin

Am si eu o intrebare: exista un termen special inauntrul caruia trebuie investit cu formula executorie un cec sau bilet la ordin?
Cel mai recent răspuns: herculeroco , utilizator 16:23, 24 Noiembrie 2008
Termanul de prescriptie de 3 ani de la data refuzului
Ce valoare are CEC-ul?
Asadar, actiunea se prescrie in termenul general. Cecul este pentru aproximativ 10.000 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin refuzate de banca care depasesc soldul unui client chereci chereci am un client care are un sold scadent de 40.000 ron. Eu am bilete refuzate de banca emise de client de 40.000. pe langa aceste bilete refuzate mai am 3 ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin refuzat alynabica alynabica buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii daca am un bilet la ordin refuzat pot sa-i deschid procedura de insolventa firmei respective? ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin - investirea cu formula executorie labirint labirint Buna ziua, am cateva intrebari despre biletele la ordin: 1. Unde gasesc legea care reglementeaza biletele la ordin si mai ales procedura de investire cu ... (vezi toată discuția)