avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de fidelitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de fidelitate

sporul de fidelitate se poate taia fara acordul angajatiilor , ce se intampla daca angajatii nu semneaza actul aditional in acest sens ??
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 20:45, 27 Martie 2012
Dac sporul de fidelitate era acordat in baza c.i.m./c.c.m., atunci modificarea in sensul neacordarii acestuia nu se poate face decat cu acordul salariatului respectiv sau a sindicatului la nivel de unitate ...
sunt acordate pe baza regulamentului intern ,si atunci se poate ??
Regulamentul Intern poate fi modificat unilateral de catre angajator ... prin urmare, acest lucru este posibil.
dar totusi este un drept castigat ??
orice modificare a elementelor constitutive ale veniturilor salariale se modifica printr-un act aditional la contract cf.art.17 , si atunci daca nu sunt semnate de angajati sunt valabile ??

Alte discuții în legătură

Regulament intern ContSters31759 ContSters31759 Cum si in ce conditii se poate modifica si completa Regulamentul intern al unei societati? (vezi toată discuția)
Modificare roi comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, O firma are 2 pc de lucru, la unul din ele se vrea program de la 8.30 la 17.30 cu pauza de 1 ora; la celalalt pc de lucru se vrea program de la ... (vezi toată discuția)
Temei legal spor de weekend TAXFIN ACCOUNTING SRL TAXFIN ACCOUNTING SRL Trebuie sa fac un act aditional in care sa acord unui salariat un spor de weekend de 1%. Imi puteti spune va rog in baza carui articol din codul muncii sa fac ... (vezi toată discuția)