avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Temei legal spor de weekend
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Temei legal spor de weekend

Trebuie sa fac un act aditional in care sa acord unui salariat un spor de weekend de 1%. Imi puteti spune va rog in baza carui articol din codul muncii sa fac acest act aditional?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:17, 21 Octombrie 2014
Art. 137 alin 3 din Codul muncii.
ms mult
si daca scriu la explicatii: se acorda un spor lunar de weekend in valoare de 1% din valoarea salariului brut , ar fi in regula?
Incheierea actului aditional se face in baza art.17 alin.5 C.mun. ... acordarea sporului se face in baza art.137 alin.3 C.mun.

Este bine cum doriti sa faceti actul aditional pentru acordarea sporului de weekend.
multumesc tare mult.

Alte discuții în legătură

Lucrui in zi de sambata ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat: am angajati care lucreaza de luni pana vineri, program de 8 ore/zi, 40 ore sapatama. incepand din nov se ... (vezi toată discuția)
Spor weekend Radu Aura Radu Aura Datorita cresterii temporare a activitatii o parte din salariati lucreaza 1 sau 2 weekend-uri pe luna. Salariatii sunt incadrati cu sal. minim pe economie. ... (vezi toată discuția)
Spor de noapte ,spor de weekend dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna ziua! Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Cum trebuie platit sporul de weekend in cazul in care se lucreaza si noaptea,ture 12/24 ... (vezi toată discuția)