avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociat + consilier juridic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociat + consilier juridic

Buna ziua,

sunt asociat intr-o societate comerciala si as vrea sa stiu in ce masura pot indeplini si functia de consilier juridic in aceeasi societate,
este legal?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:50, 26 Martie 2012
In baza unui contract de munca cu societatea puteti sa aveti functia de consilier juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic / asociat sofia-ileana sofia-ileana In ce masura un consilier juridic (avand cm intr-o sc) isi poate deschide propria firma, in care sa detina caliatea de asociat unic? ar trebui sa inceteze ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic si asociat. LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Am si eu nevoie de lamurirea unor avocati sau consilieri juridici cu experienta. Dupa parerea dvs. este compatibila functia de consilier juridic si ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic , cim cu mai multe societati pot? Eugen Enescu Eugen Enescu Buna ziua, Sunt Cons jr., va rog sa ma indrumati si pe mine , pot sa inchei CIM cu mai multe societati ? adica 3 ?Ma gandeam cate 3 ore pe zi cu fiecare este ... (vezi toată discuția)