avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPT DE CREANTA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPT DE CREANTA

Va rog daca se poate sa-mi raspunda cineva.
Daca am solicitat in cererea mea reconventionala, in subsidiar, un drept de creanta reactualizat la valoarea de piata a imobilului la data judecarii, poate instanta sa nu-mi dea nici macar drept de creanta reactualizat cu indicele de inflatie? Adica sa-mi dea ceva ce n-am cerut? Este vorba de un partaj imobil coachizit.

Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Drept de creanta actualizat cu ind de inflatie sau la valoarea de piata a imob? stancescua stancescua Am cerut intr-un proces de partaj coachizit in cote 1/2 fiecare, drept de creanta in valoare de 1/2 din valoarea de circulatie a imobilului. Adica eu am pus ... (vezi toată discuția)
Creanta indexata cu indice de inflatie sau la valoarea de piata a imobilului. voinea75 voinea75 Apartament coachizit in timpul concubuinajului in cote 1/2 fiecare (el 1/2 eu 1/2) Eu am pus pentru el suma de bani pentru a avea 1/2 din apartam. Am ... (vezi toată discuția)
Partaj voinea75 voinea75 Sunt in actiune de partaj cu fostul sot pt un imobil. Am solicitat un drept de creanta (motivul fiind imbogatirea fara justa cauza) actualizat la valoarea de ... (vezi toată discuția)