avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Loc de munca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Loc de munca

Buna ziua,

Acum 2 saptamani m-am anajat dupa 5 zile de munca am fost internata in spital am primit adeverinta de salariat pentru a nu plati spitalizarea. Acum nu mai vreau sa ma duc la munca acolo, mi-am gasit altceva mai bun si vreau sa imi dau demisia, daca nu am nici 1 luna de cand sunt angajata crede-ti ca va trebui sa platesc spitalizarea daca imi dau demisia? Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 26 Martie 2012
Nu trebuie sa platiti spitalizarea daca incetati raportul de munca ... daca sunteti inca in perioada de proba, atunci notificati angajatorului incetarea raportului de munca , in baza art.31 alin.3 C.mun.

Art.31 (3) C.mun.: Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in perioada de proba crisu_10 crisu_10 buna ziua.sunt angajat de 1 luna si putin la un magazin non stop.am solicitat demisia si vreau sa stiu daca e obligatoriu sa respect preavizul?mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba banu20 banu20 in perioada de proba poti sa-ti dai demisia fara preaviz? (vezi toată discuția)
Contract individual de munca determinat, demisie Furtună Nicu-Vlad Furtună Nicu-Vlad Legea 53/2003 din codul muncii articolul 31 (3) \"In cazul muncitorilor necalificati, perioada de proba are caracter exceptional si nu poate depasi 5 zile ... (vezi toată discuția)