avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... informatii de interes public posta romana
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

informatii de interes public posta romana

Buna ziua

Aveti atasat un raspuns dat de posta romana ca raspuns la solicitarea mea, cum e posibil asa ceva ?

Solicitarea mea:
C.N. Poşta Română S.A
Bd. Dacia nr. 140, sector 2, cod poştal 020065, Bucureşti, România.
14 Martie 2012
Stimate domnule/Stimată doamnă Director,
Prin prezenta formulez o cerere conform Legii nr. 544/2001privind liberul acces la informaţiile de
interes public. Doresc să primesc o copie de pe următoarele documente ce vizeaza
Posta Romana sucursala Titu, DB :
a. Un document(contract de inchiriere) din care sa rezulte valoarea contractului de inchiriere si perioada inchirierii
intre Posta Romana sucursala Titu DB si proprietarul(firma) care a pus la dispozitie sediul unde posta i-si desfasoara activitatea curenta.
b. Un document din care sa rezulte decizia in baza careia posta romana sucursala Titu a ales sa stea cu chirie in
locatia curenta.
c. Daca sa facut licitatie pentru imobill ales, copie dupa un document doveditor plus toate documentele de interes public
premergatoare licitatiei si dupa licitatie.
d. Daca posta romana detine un sediu al ei(proprietate), un document(titlu de proprietate, act de vanzare cumparare, etc) din care sa rezulte aceasta.

Doresc ca informaţiile solicitate să îmi fie furnizate, în format electronic, la următoarea adresă de
e-mail tuderp@yahoo.com sau prin posta scrisa la adresa de mai jos.
Sunt dispus să plătesc taxele aferente serviciilor de copiere a documentelor solicitate
in cazul in care doriti sa trimiteti documentele solicitate si prin posta scrisa.
Predut Marius Ionut
Str.I.C.Visarion, Bl.B2B, Ap9, Titu,DB
0765275694

Raspuns Posta:
Serviciul Relaţii Publice

În atenţia domnului Marius-Ionuţ Preduţ

În urma cererii dumneavoastră din 14.03.2012, înregistrată cu nr.101/3075/14.03.2012, în baza Legii nr.544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, prin care solicitaţi copii xerox după mai multe documente ce vizează „contractul de închiriere între Oficiul Poştal din localitatea Titu (Dâmboviţa), şi proprietarul (firma) care a pus la dispoziţie sediul unde Poşta îşi desfăşoară activitatea curentă”, vă putem aduce la cunoştiinţă următoarele:

Informaţiile solicitate nu se încadrează în categoria informaţiilor de interes public, astfel cum acestea sunt reglementate prin art.5 şi art. 11 (1) din Legea nr.544/2001.

În localitatea Titu (judeţul Dâmboviţa), C.N. Poşta Română S.A. are închiriat un spaţiu în care îşi desfăşoară activitatea două subunităţi poştale: Oficiul Poştal Titu nr.1, respectiv Titu OPRM (Oficiu Poştal Rural Mecanizat).

Serviciul Relaţii Publice

Alte discuții în legătură

Posta romana vamala refuza sa imi dea informatii stevieosaurus stevieosaurus De cateva luni nu am primit coletele ce le-am comandat online (din afara tarii) ce trebuiau sa vina la Oficiul 2 Postal - Vama din Timisoara, si nici nu am ... (vezi toată discuția)
Am solicitat unei primării comunicarea unor documente in temeiul ... Canon02 Canon02 Am solicitat unei primării comunicarea unor documente in temeiul legii 544/2001 privind accesul la informatii de interes public. Mi au fost refuzate ... (vezi toată discuția)
Doresc consiliere, indrumari cu privire la cazul expus mai jos: danypop danypop In cazul CEC BANK S.A .....se pot solicita informatii in baza Legii nr. 544/2001 (modificată şi completată prin Legea nr. 371/2006 ) privind ... (vezi toată discuția)