avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am solicitat unei primării comunicarea unor documente ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am solicitat unei primării comunicarea unor documente in temeiul ...

Am solicitat unei primării comunicarea unor documente in temeiul legii 544/2001 privind accesul la informatii de interes public. Mi au fost refuzate comunicarea datelor întrucât acestea conțin date cu caracter personal .Întrucât în temeiul legii 544 pot face plângere în contencios la tribunal, plângere scutită de timbru,poate cineva sa imi comunice ce presupune aceasta plângere, dacă am nevoie de avocat pentru susținere și dacă necesita alte costuri..Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Am solicitat unei primării comunicarea unor documente in temeiul ... Canon02 Canon02 Am solicitat unei primării comunicarea unor documente in temeiul legii 544/2001 privind accesul la informatii de interes public. Mi au fost refuzate ... (vezi toată discuția)
Parintii mei au o casa si acte pe aceasta, insa nu are acte pe ... mobil mobil parintii mei au o casa si acte pe aceasta, insa nu are acte pe terenul de sub casa. Ce poate face in aceasta situatie? (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o suprafata care nu e trecuta pe un titlu de proprietate ... pac427 pac427 buna ziua, am o suprafata care nu e trecuta pe un titlu de proprietate , iar pe suprafata respectiva este comnstruita o cabana care nu are nici un act. cum ... (vezi toată discuția)