avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, am o suprafata care nu e trecuta pe un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, am o suprafata care nu e trecuta pe un titlu de proprietate ...

buna ziua, am o suprafata care nu e trecuta pe un titlu de proprietate , iar pe suprafata respectiva este comnstruita o cabana care nu are nici un act. cum se poate anexa suprafata respectiva la titlul de proprietate?
Cel mai recent răspuns: pac427 , utilizator 02:00, 12 Noiembrie 2024
Bună ziua.

Posesia nu este tot una cu proprietatea, iar situația dvs. trebuie lămurit din punct de vedere juridic.

Vă sfătuiesc să mergeți la un avocat, cel puțin pentru o consultație, demersurile ulterioare fiind stabilite în urma verificării actelor pe care le aveți și a unei descrieți complete a situației de fapt.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius
Am discutat cu un avocat i-ar mi-a dat informație refertoare la un articol 27

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire teren aferent constructie toderiuc.nadia toderiuc.nadia casa cumparata in 1983, prin contract de vanzare-cumarare. terenul aferent constructiei de 250 mp trecut in proprietatea statului. Nu am facut cerere de ... (vezi toată discuția)
Lipsa titlu proprietate ,doar o foaie făcută de mana Snqm31 Snqm31 Bună ziua, ma numesc Zaharia Marius sunt din județul Teleorman comuna Siliștea Gumești și am și eu o problemă. Bunicul meu împreună cu tata au ... (vezi toată discuția)
Parintii mei au o casa si acte pe aceasta, insa nu are acte pe ... mobil mobil parintii mei au o casa si acte pe aceasta, insa nu are acte pe terenul de sub casa. Ce poate face in aceasta situatie? (vezi toată discuția)