avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... parintii mei au o casa si acte pe aceasta, insa nu are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

parintii mei au o casa si acte pe aceasta, insa nu are acte pe ...

parintii mei au o casa si acte pe aceasta, insa nu are acte pe terenul de sub casa. Ce poate face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:48, 11 Octombrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
Terenul al cui e?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am solicitat unei primării comunicarea unor documente in temeiul ... Canon02 Canon02 Am solicitat unei primării comunicarea unor documente in temeiul legii 544/2001 privind accesul la informatii de interes public. Mi au fost refuzate ... (vezi toată discuția)
Reconstituire teren aferent constructie toderiuc.nadia toderiuc.nadia casa cumparata in 1983, prin contract de vanzare-cumarare. terenul aferent constructiei de 250 mp trecut in proprietatea statului. Nu am facut cerere de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o suprafata care nu e trecuta pe un titlu de proprietate ... pac427 pac427 buna ziua, am o suprafata care nu e trecuta pe un titlu de proprietate , iar pe suprafata respectiva este comnstruita o cabana care nu are nici un act. cum ... (vezi toată discuția)