avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cerere de executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cerere de executare silita

Buna ziua. As dori sa va cer si eu parerea in privinta unui credit pe care lam facut in 2008 la Banca(credit de nevoi personale).Anul trecut in octombrie a expirat contractul cu Banca neachitand toata suma.Asa ca dosarul meu a fost trimis mai departe la o firma de recuperari .Saptamana trecuta am primit acasa o cerere de executare silita alaturi de o instintare de plata,mentionez ca suma de plata e undeva la 65 mil lei.In momentu de fata sunt somer dar urmeaza ca in luna Aprilie sa plec pe vas de croaziera la munca.Ce ma intereseaza mai exact este daca pot sami ia bani din cont,pentru ca sunt nevoit sami deschind un cont unde sami livreze salariu firma cu care plec pe vas.Bunuri pe numele meu nu detin asa ca ma intreb ce se poate intampla? Va Multumesc !

Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Recuperari prescrieri banca micutu1979 micutu1979 Buna ziua am luat un credit de nevoi personale in 2007. in luna 11 2007 am plătit ultima rata de atunci nu ma dat nimeni in judecata sau sami opresca din ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta catre kruk alina_alina_alina alina_alina_alina Buna ziua, In data de 24.08.2007 am contract un credit de nevoi personale de la BRD fara garantii pe termen de 10 ani. In data de 17.12.2010 contractul de ... (vezi toată discuția)
Preluat de firma de recuperare new_utilizator new_utilizator buna seara .am 2 credite la doua banci diferite si un card .am fost preluat de aceeasi firma de recuperare .la un credit am semnat un angajament de plata la ... (vezi toată discuția)