avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cesiune de creanta catre Kruk
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cesiune de creanta catre Kruk

Buna ziua,
In data de 24.08.2007 am contract un credit de nevoi personale de la BRD fara garantii pe termen de 10 ani. In data de 17.12.2010 contractul de credit a fost cesionat catre Kruk , in instintarea primita de la firma de recuperari specifica ca creditul este declarat scadent anticipat ( principal+dobinda+comisioane ) , data primiri fiind 19.01.2011. Din aceasta data am primit o perioada de timp telefoane pentru a efectua plata int-un cont specificat pe instiintare lucru pe care nu lam facut motivind ca in lispsa unui grafic de plati si a actului de cesiune dinte banca si unitatea d-lor nu fac plati. In data de 12.12.2014 sunt sunata de un domn cosilier din partea firmei de rucuperari in vederea unei intalniri cu scopul de a rezolva problema .Am verificat portalul curti de apel sa vad daca au fost intreprinse actiuni de executare si nu figurez in baza de date , mentionez ca nici popriri pe cont nu am avut.
Intrebarea mea este : 1) sa stabilesc o intrevedere cu d-nul consilier sau sa astept sa fiu actionata in instanta si instanta sa stabileasca suma de plata .2) daca creditul a fost declarat scadent anticipat la data de 17.12.2010 dar scadenta din contractul de credit este 24.08.2017 cand intervine prescriptia.
Cel mai recent răspuns: alina_alina_alina , utilizator 14:06, 17 Decembrie 2014
Ar fi bine sa mergeți sa discutați cu cei de la firma respectiva si poate reușiți sa ajungeți la o înțelegere in ceea ce privește rambursarea creditului. Unele rate au fost prescrise daca Spuneti ca nu ati mai platit de mult. Prescriptia intervine la 3 ani a fiecărei rate din grafic.
plati nu sau mai facut din 2010.va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru o persoana decedata? AncaAnca17 AncaAnca17 Buna ziua. Tatal meu a decedat acum 4 ani. Tot atunci am aflat ca a avut facut un credit de salarii in jur de 50 mil la BRD. De aproximativ un an de zile ... (vezi toată discuția)
Preluare credit si executare silita florinemil florinemil Buna ziua, ma numesc Florin si am cateva nelamuriri legate de situatia mea financiara. Am doua credite de consum la Brd, pe care mi le-au acordat in ... (vezi toată discuția)
Neplata credit- prescriptie ana1990 ana1990 daca creditul este facut in 2009 in august s-a platit pana in decembrie la el si dupa aceea nu au mai fost achitate ratele din imposibilitate,creditul este ... (vezi toată discuția)