avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... preluat de firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

preluat de firma de recuperare

buna seara .am 2 credite la doua banci diferite si un card .am fost preluat de aceeasi firma de recuperare .la un credit am semnat un angajament de plata la care am platit o perioada acum incetaind deoare rata este mare si nu mai pot face fata deoarece trebiue sa plates si la celelate 2 .pot cumula toate trei imprumuturile si sa plates o suma pentru toate pe o perioada mai lunga cu o suma mai mica?va rog sami dati un sfat sau sami spuneti ce ar trebuia sa fac ,unde sa ma adresz sa ma invete ce sa fac..va rog smi raspundeti at mai repede daca se poate.sunt disperat/de la una din banci nu am pprimit nimic timp de 2 ani.este corect sa nu te instinteze ca tea predat catre firma de recuperar?multumesc.
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 18:12, 5 Aprilie 2011
Solicitati asta tot societatii de recuperari, deobicei sunt intelegatori, uneori chiar accepta suma care sunteti dispus sa o platiti lunar pana la achitare.Incercati sa faceti cu ei un calcul ce suma puteti plati lunar, timp de mai multi ani, pt a va fi mai usor.
incercati o varianta amiabila din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit restant gascan gascan Buna.Am contractat in 2009 un credit(de nevoi personale negirat cu nimic) in valoare de 15000 lei,si in urma pierderii locului de munca am inregistrat ... (vezi toată discuția)
Cerere de executare silita Xchange Xchange Buna ziua. As dori sa va cer si eu parerea in privinta unui credit pe care lam facut in 2008 la Banca(credit de nevoi personale).Anul trecut in octombrie a ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit chivudana chivudana Acum 1 an am facut un credit de nevoi personale. Din imposibilitate de plata nu am mai platit. Cocreditor am avut-o pe fata mai mare. Mentionez ca nu am in ... (vezi toată discuția)