avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare

Se poate vinde un autoturism daca nu este inregistrat la politie pe noul proprietar ?
Sa va explic : am achitizionat in urma cu cateva zile un autoturism , vreau sa fac taximetrie cu el numai ca eu nu am licenta . O sa fac un contract de vanzare cumparare cu o firma care are licenta si nu stiu daca trebuie sa merg cu masina la politie sa o inmatriculez inainte sa o vand .Am fost cu ea la RAR si doar atat .

Alte discuții în legătură

Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca masina nu a fost declarata la politie cristinamary cristinamary Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor privind situatia unei masini. Aceasta a fost luata in leasing de catre proprietar in 2008(ultima rata leasing). S-a ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism la schimbarea propietarului? bogdanalexandru13 bogdanalexandru13 Vreau s vand un autoturism care nu are timbrul de mediu platit. Autoturismul este inmatriculat pe RO din 1997. Din ce am citit radierea se face cand ... (vezi toată discuția)