avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pornire afacere
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pornire afacere

Sunt somer indemnizat pana in mai 2012, si pentru ca nu gasesc un loc de munca, voi incerca sa deschid o afacere. Ce ma sfatuiti?
Ca somer beneficiez de suport, in baza legala, ce trebuie sa fac, si ce termene exista? Stiu sunt multe intrebari dar sunt disperata am nevoie de indrumari. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Curs calificare somaj - ce se intampla daca nu ma prezint? molul molul buna Sunt somer 1 ianuarie 2012,am insistat la firma unde lucram sa-mi acorde somajul pentru a-mi deschide propria afacere unde sunt in stadiul de finisaje ... (vezi toată discuția)
Bani de la ue somerii care vor sa-si deschida o afacere iulaina iulaina Am auzit ca exista un program prin care sun alocate fonduri somerilor ce intentioneaza sa-si deschida o afacere. Cui ar trebui sa ma adresez?Se ofera daor ... (vezi toată discuția)
Contract de munca partial si somer? gabi_a25 gabi_a25 Sunt in somaj din 01.01.2010, desi am 2 facultati, fara relatii nu gasesc un loc de munca. Recent am gasit sa ma angajez cu contract partial - 8 ore pe luna - ... (vezi toată discuția)