avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Bani de la UE somerii care vor sa-si deschida o afacere
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Bani de la UE somerii care vor sa-si deschida o afacere

Am auzit ca exista un program prin care sun alocate fonduri somerilor ce intentioneaza sa-si deschida o afacere. Cui ar trebui sa ma adresez?Se ofera daor somerilor indemnizabili sau oricarei categorii inscrisa la AJOFM ca fiind in cautarea unui loc de munca?Orice informatie, daca este cineva in cunostinta de cauza despre acest proiect, este cat se poate de utila.

Multumesc
Iuliana
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 15:17, 23 Februarie 2010

www.avocatnet.ro/content/art...
Va adresati AJOFM de unde veti fi indrumat in proiectul dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite pentru someri mar4905 mar4905 Am inteles ca se acorda credite pentru somerii care doresc sa inceapa o afacere....am fost indrumat spre AJOFM, am fost am intrebat m-am informat..dar, cei de ... (vezi toată discuția)
Ce avantaj au persoanele peste 45 de ani privind angajarea? snake_val snake_val As dori sa aflu care sunt legile care vizeaza angajarea persoanelor peste 45 de ani si ce facilitati le ofera statul? (vezi toată discuția)
Idei de afaceri - infiintare gradinita (posibil accesare fonduri europene?) erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor . vin din nou cu o intrebare .Va rog sa imi dati si mie niste sfaturi , in ceea ce priveste ideea de afacere ... am renuntat la serviciul meu ... (vezi toată discuția)