avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism de la politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism de la politie

buna ziua , am vandut o masina de o luna de zile , noul cumparator nu sa mai prezentat pentru radiere , eu pe baza contractului de vanzare cumparare am radiat masina de la taxe si impozite locale si am scos si certificat fiscal , dar cum sa procedez ca sa radiez masina si de la Politie ? am inteles ca pot avea neplaceri daca nu radiez masina de pe numele meu !!!

va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:30, 18 Aprilie 2013
Contactati personal SPR evidenta auto,detaliati speta ,probati instrainarea vehiculului cu documentul semnat de parti
Autoritatea va verifica baza proprie de date si va dispune masurile in consecinta
laszlorobert a scris:
dar cum sa procedez ca sa radiez masina si de la Politie ? am inteles ca pot avea neplaceri daca nu radiez masina de pe numele meu !!!

Ati radiat auto de la politie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere fiscala a unui autovehicul! katap katap Salutare! Anul trecut pe 06.09.2012,am vandut o masina si am mers la primarie cu contractul de vanzare cumparare , mi au pus viza pe fisa de ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism titiC titiC am vandut un autoturism cu o \"chitanta\" de mana acum un an.Intre timp autoturismul meu a ajuns la cel de-al treilea proprietar fara sa fi facut cu vreunul ... (vezi toată discuția)
Radiere auto din circulatie corina_chipirog corina_chipirog Buna ziua, Am vandut anul trecut lui x o masina. Pana sa scot fiscalul acesta a vandut-o lui y, dar mi-a dat copie acte: masina, CI noul proprietar. Cand il ... (vezi toată discuția)