avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... modificari la scara blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

modificari la scara blocului

este legal ceea ce face administratorul?la esirea din bloc linga scara au dat gauri in beton au bagat tevi sa faca un mini gardulet de 1 m.este legal ceea ce fac,sau trebue autorizatie.?au voe sa faca modificari pe domeniul public?condomeniului?
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2012
rasvi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:49, 26 Martie 2012
Avand in vedere ca nu este afectata structura de rezistenta a condominiului,astfel de lucrari nu necesita autorizatie de constructie
Faptul ca administratorul de imobil a dispus efectuarea de lucrari in interesul general al proprietarilor din imobil demonstreaza un interes din partea reprezentantilor asociatiei de proprietari pentru utilizarea si protejarea zonei invecinate condominiului ,aspect care ar trebui sa bucure proprietarii si sa ii determine sa contribuie la infrumusetarea spatiului verde si la mentinerea unui climat ambiental atragator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locul de parcare rasvi rasvi eu parchez masina linga scara blocului vecin,nu incurca intrarea,esirea din bloc.administratora si presedinta vrea ca eu sa nu mai parchez acolo motivind ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am nevoie de un sfat in legatura cu o problema. }n ... pandatao pandatao Buna ziua! Am nevoie de un sfat in legatura cu o problema. }n 2016 am infiintat asociatia de proprietari, tocmai pentru reabilitarea termica a blocurilor. ... (vezi toată discuția)
Ce pot face cind un vecin nu semneaza pentru darmarea unui perete geos31 geos31 ce pot sa fac daca un vecin nu semneaza pentru darmarea unui perete. am facut proiect,expert,la inspectoratul in constructi,urbanism,iar pentru autorizatie am ... (vezi toată discuția)