avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... cum platesc impozitul pe venit si CASS fara decizie de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

cum platesc impozitul pe venit si CASS fara decizie de impunere

cum platesc impozitul pe venit si CASS fara decizie de impunere de la Finante?Am fost la ghiseu si mi s-a spus ca s-a trimis scrisoare recomandata asa ca sa astept acasa.Se percep majorari in acest caz?Am fost si la Posta sa vad daca nu cumva postasul nu a pus aviz dar fara rezultat.
Cel mai recent răspuns: banu20 , utilizator 21:35, 26 Martie 2012
Trebuia sa cereti sa achitati la nivelul trimestrului trecut, iar cand primiti decizia acasa mergeti si platiti diferenta. Termenul este ( a fost) 25.03 2012, iar daca nu platiti veti avea majorari de intarziere de 0,04% pe zi si penalitati de 5% dupa 60 zile si chiar de 15% dupa 90 de zile.Dar daca ati fost sa va interesati cred ca la dvs. nu este cazul sa intarziati cu plata dupa primirea deciziei. Nu?


atunci o sa merg maine sa achit si apoi o sa vad cand vine decizia daca mai este ceva de achitat.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reesalonarea datoriilor - calcul dobanda PAULA STOICA PAULA STOICA azi am incercat sa depun dosarul pt. reesalonarea datoriilor la stat. toate au mers \"ca pe roate \", pana in momentul cand mi se spune ca oricum nu voi scapa ... (vezi toată discuția)
Impozit minim trim.3 vasi49 vasi49 ce se intampla daca impozitul minim pe ac.trim.se va plati cu intarziere de 15 zile? (vezi toată discuția)
Penalizări cas Cristina J Cristina J Buna seara, In data de 04.12.2017 mi-a venit decizia de impunere pe 2014 cu suma de 2901. Pe data de 05.12.2017 am fost la ANAF unde mi s-a adus la ... (vezi toată discuția)