avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

Buna,stie cineva ce pasi trebuiesc urmarite pentru infiintarea unui srl cu activitate principala de recrutare si plasarea fortei de munca?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:35, 26 Martie 2012
1. Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţilor cu răspundere limitată le gasiti aici:
[ link extern ]

2. Dupa infiintarea societatii trebuie sa va înregistrati la inspectoratul teritorial de muncă ca agent de ocupare a forţei de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediere forta de munca in strainatate ctiberiu88 ctiberiu88 Buna ziua, Ca si persoana juridica in devenire imi puteti spune ce anume imi este necesar din punct de vedere al autorizatiilor pentru a desfasura o ... (vezi toată discuția)
Infintarea unei firme de recrutare si plasarea fortei de munca in strainatate andrei80222 andrei80222 as vrea sa infiintez o firma de recrutare si sa plasez forta de munca in strainatate.mai precis in domeniul constructiilor in belgia,ce pasi sunt de parcurs ... (vezi toată discuția)
Agentie plasare forta de munca Thurston2010 Thurston2010 Sotia mea este de nationalitate filipineza cu rezidenta membru de familie cetatean roman. Vreau sa ii deschid o agentie de plasare forta de munca din Filipine ... (vezi toată discuția)